REFERENCIÁK

megbízó:

Onodi Zsófia

feladatok:

– arculattervezés
– weblap tervezés

Ügyfél vélemény:

Egy elfoglalt, pörgős, dinamikus és maximalista ember vagyok. Imádom a munkámat. Amikor elhatároztam, hogy weboldalt szeretnék, nem is volt kérdés, hogy a weburger-t válasszam, mivel már volt közös kreatív munkánk az elmúlt néhány évben és mindig, amit megálmodtam, azt kaptam cserébe. Akár logó tervezés, vagy plakát készítéséről volt szó. Igényes, precíz, egyedi. Részletes, átlátható, valóban az én személyiségemet tükrözi, ha valamit alkot nekem István. Edzőként ennél letisztultabb és modern weboldalam nem is lehetne. A munkához és az emberekhez való hozzáállása is példaértékű. Gyors és precíz munkája páratlan. Tiszta szívből ajánlom, akik egyedi és igényes weboldalt szeretnének.

megbízó:

Hegyessy Csaba

feladatok:

– logó átalakítás
– weblap tervezés

Ügyfél vélemény:

15 év szakmai és baráti ismeretség után nem volt kérdés, hogy kihez forduljak weboldal megújítás kapcsán. A már megszokott gyors és tiszta kommunikáció meghozta a várt elképzeléseket.

megbízó:

Lengyel Zsolt

feladatok:

– arculattervezés
– weblap tervezés

Ügyfél vélemény:

Az elmúlt közel 20 évben az összes zenei projektemhez, István készítette a logókat. Így volt ez a “Jeff Heffner” logó esetén is 2013-ban. Szakértelmében megbízva azonnal tudtam, hogy most 2020-ban weboldalam is teljes mértékben olyan lesz amit elképzeltem, ha rábízom az elkészítését. Őszintén, az elképzelésem teljesen felülmúlta az eredmény. A munka is könnyű volt vele, mert mindig a tökéletesre törekszik, és egyedi megoldásokkal teszi még profibbá a végeredményt. Határozottan ajánlom olyan zenészeknek, akik hasonlóan klassz oldalt szeretnének maguknak.

megbízó:

Bencze Zsuzsanna

feladatok:

– arculattervezés
– weblap tervezés

Ügyfél vélemény:

A weboldalam készítésekor az első lépések nehéznek bizonyultak, de István hamar rájött, hogy hogyan fordítsa le a szakmaiságot az én nyelvemre. törekvésünket az egyediségre oly módon teljesítette, hogy időt fordított a személyiségem és a weboldal párhuzamosságának kialakítására. A mai napig nyomon követi az oldalamat. Folyamatosan tájékoztat a fejlesztésekről és időben befejezi a változtatásokat.

megbízó:

Orosz Gábor

feladatok:

– logó átalakítás
– weblap tervezés

Ügyfél vélemény:

Már első alkalommal, mikor találkoztunk nagy volt az összhang. Ahogy elkezdett megismerni engem és vállalkozásom működését, rögtön megértette mit is szeretnék. Hasznos tanácsokat adott, hogy mi az amit mindenféleképpen fel kellene rakni az oldalra és mi az amit nem. Hogyha valamit változtatni vagy fejleszteni szerettem volna az oldalon, egyből reagált rá és megcsinálta. Mindennel teljes mértékben elégedett voltam. Bármikor hívtam elérhető volt. Azóta ajánlottam több barátomnak is, akik szintén nagyon dicsérik a munkáját.

LOGÓ REFERENCIÁK

IMPRESSUM

Cégnév: ROSSLER Energetika Kft.
Székhely: 1136 Budapest, Tátra utca 5/A
Cégjegyzékszám: 01-09-342007
A céget bejegyző hatóság: Fővárosi Törvényszék Cégbíróság
Adószám: 26736507-2-41
Közösségi adószám: HU26736507
Tárhely szolgáltató: BlazeArts Kft. (6090 Kunszentmiklós, Damjanich u. 36.)
Tárhely szolgáltató email címe: admin@forpsi.hu